Over ons

Wie zijn wij?

Lesley Van Den Berg
Hoi, ik ben Lesley. Ik ben 19 jaar en een student aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie in Rotterdam. Ik hou me al een lange tijd bezig met de klimaatverandering en de opwarming van de aarde. Met behulp van landschaps- en natuurfotografie wil ik me inzetten om hier verandering in te brengen. Daarom heb ik het Green Highland Project opgezet, met als doel samen met de rest van het team de klimaatverandering in Schotland te fotograferen.
Iris Meurkens Zamora
Hoi, ik ben Iris, ik ben 24 jaar en volg de opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcreatie aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie in Rotterdam. Ik doe veel portret fotografie en probeer mijn passie voor natuur hier in samen te voegen door natuurlijke elementen zoals planten, water en bloemen in de beelden terug te laten komen. Ik geef veel om het milieu en wil met mijn fotografie meer aandacht creëren voor de klimaatverandering, daarom neem ik deel aan het Green Highland Project. Zo wil ik samen met 3 andere fotografie studenten het schotse landschap fotograferen.
Bart Hoekstra
Bart Hoekstra
Hoi, ik ben Bart, ik ben 20 jaar en volg net als mijn teamgenoten de opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcreatie aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie in Rotterdam. Mijn favoriete onderwerpen in de fotografie zijn product-/reclamefotografie en landschap-/architectuur-fotografie. Het milieu verandert sneller dan veel mensen denken, ik vind dat hier meer aandacht voor moet worden gecreëerd. Dit is dan ook de reden dat ik samen met mijn teamgenoten het Schotse landschap wil fotograferen om meer aandacht te vragen voor de milieuverandering.
Mischa Boon
Hallo, ik ben Mischa. Ik ben 19 jaar en studeer aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie in Rotterdam. Waar ik van hou om te fotograferen zijn wildlife, natuur en mensen. Dit doe ik al sinds ik jong was en nu ik ouder ben zie ik hoe de klimaatverandering impact heeft op de natuur. Dit is de reden dat ik er iets aan wil doen met dit project samen met de rest van ons team.
Back to Top